FCS Velké Opatovice předávaly hračky

středa 23.12.2020
Před Vánoci podpořila pobočka FCS Velké Opatovice Dětskou léčebnu v Boskovicích

Dne 14.prosince 2020, před vánočním stromem města Boskovice, předal Janek Vajčner - instruktor nordic walkingu a zakladatel Aktivity Morava spolu s předsedou Fan Clubu Sparta ve Velkých Opatovicích Pavlem Müllerem a zástupcem FCS VO Josefem Nedomou, dětem několik tašek s hračkami a suvenýry AC Sparta Praha. Tyto děti, pobývají se svými rodiči (hlavně s maminkami) nebo také sami (hlavně ty starší) v Dětské léčebně pohybových poruch v Boskovicích, kde tráví měsíc intenzivní rehabilitace a regenerace s pohybovým ústrojím.


Paní primářce Zdeňce Koudelové, byl poté předán šek ve výši 6 000 Kč z výtěžku Jankovy sportovně benefiční výzvy, která se konala 17. listopadu 2020 mezi boskovským zámkem a hradem. Tam se Janek Vajčner pokusil opakovaně o non-stop výstupy a sestupy technikou nordic walking, aby tak nastoupal co nejvíc výškových metrů a ušel co nejvíc kilometrů.


Doufáme, že se k nám v rámci této předvánoční doby přidají i ostatní FCS dalšími bohulibými akcemi, které přispějí k radosti těm, kteří neměli a nemají tolik štěstí v životě. Pěkné VÁNOCE a jen to nejlepší do roku 2021.


Pavel Müller

předseda FCS Velké Opatovice