FCS Divišov pořádal turnaj v nohejbale

Ve Lbosíně se konal 4.ročník nohejbalového turnaje poboček FCS

V sobotu 4.7.2020 se uskutečnil již 4. ročník nohejbalového turnaje poboček Fan Clubu Sparta. Letos se turnaj uskutečnil v nových prostorech malé vesničky Lbosín nedaleko Divišova.

Ve skupině A se střetly týmy FCS Zruč A, ACS Žižkov, KHF, Pelhřimov a Áda tým. Ve skupině B se utkaly FCS Divišov B, FCS Kadaň, FCS Zruč B, FCS Divišov A, FCS Týnec a FCS Kouřim.

Po bojích ve skupinách následovalo play-off. Třetí místo vybojoval tým FCS Kadaň výhrou 2-1 (10-5,3-10,10-9) nad pobočkou FCS Kouřim. Finálovou bitvu ovládl domácí "A" tým, kde zdolal tým FCS Zruč A 2-1 (9-10,10-9,10-6).

Turnaj také navštívili a domácí pobočku přijeli podpořit zástupci poboček Děčín, Lovosice a Bezno. Celý den s námi také strávil předseda FCS Sváťa Kunert. Před 18 hodinou proběhlo vyhodnocení, předání cen a začala volná zábava, která se protáhla až do ranních hodin, pro "držáky" byla připravena ranní česnečka.

Všem kteří s turnajem pomáhali nebo ho podpořili, finančně nebo věcně, patří velké poděkování a společně se budeme těšit na další ročník.