Turnaj poboček FCS v Lovosicích

V Lovosicích se 1.2. 2020 konal 19. ročník turnaje poboček FCS v halové kopané

Oproti minulým ročníkům, kdy se hrálo každý s každým, se hrálo tentokrát ve dvou skupinách, kde v jedné hrálo 5 týmů - Přelouč, Rabí-Horažďovice, Sparta Forever, Děčín a Týnec nad Sázavou, v druhé pak díky neúčasti jedné pobočky 4 týmy – Lovosice, Zruč nad Sázavou, Opolany a Kadaň. Poté následoval vyřazovací systém křížem 1.proti 4.,  2.proti 3. atd. Vyřazovací zápasy byly většinou vyrovnané a několikrát musely po remíze přijít na řadu penalty. Nejlepší formu na turnaji prokázal tým ze Zruče nad Sázavou, který ve finále porazil tým Sparta Forever 1:0. Na třetím místě skončila Kadaň, která v souboji o třetí místo přehrála tým z Děčína.

Po finálovém utkání následovalo vyhlášení výsledků, kde byli oceněni podle pořadí všechny týmy a také nejlepší jednotlivci.

V průběhu turnaje bylo zajištěno pro účastníky občerstvení a účastníci mohli po turnaji v místní restauraci dále probrat vše možné okolo Sparty a Fan Clubu. Témat bylo určitě dost a debatovalo se dlouho do noci.

Poděkování patří zúčastněným pobočkám a budeme se těšit příště na jubilejní 20.ročník Lovosického halového turnaje poboček FCS.

Svatopluk Kunert

předseda FCS Lovosice


Výsledky turnaje:

1.     FCS Zruč nad Sázavou
2.     Sparta Forever
3.     FCS Kadaň
4.     FCS Děčín
5.     FCS Opolany
6.     FCS Rabí - Horažďovice
7.     FCS Přelouč
8.   . FCS Lovosice
9.     FCS Týnec nad Sázavou
 
nejlepší brankář – Lukáš Šváb,  FCS Lovosice
nejlepší střelec – Jáchym Zeman,  FCS Zruč nad Sázavou
nejlepší hráč – Jiří Pavlík,  FCS Rabí - Horažďovice