Setkání kanonýrů - FCS Písek

středa 18.12.2019
V sobotu 14.12. zorganizovala písecká pobočka Fan Clubu setkání kanonýrů pražské Sparty

Do města nad Otavou přijali pozvání Horst Siegl a David Lafata. Prvně jmenovaný s sebou přivezl i svou publikaci "Pozor pálí Sigi", o kterou byl v Písku mimořádný zájem.


Během dvouhodinové besedy odpovídali sparťanští ostrostřelci na nejrůznější otázky. Probíraly se zápasy Sparty proti Barceloně, Olympique Marseille, kdy Horst vstřelil své životní góly, David pak mimo jiné odpovídal na otázky týkající se současné situace ve Spartě. Jako jihočech, měl v Písku celou řadu kamarádů a známých, kteří mu i několikrát připravili záludnější otázky. 


Po skončení besedy, kterou profesionálně vedl Pavel Pubal, předali zástupci píseckého Fan Clubu oběma střelcům památeční dary, z kterých oba snajpři měli velikou radost.


Před autogramiádou, která bezprostředně navazovala na besedu, si všichni společně zazpívali sparťanskou hymnu, po které následovalo společné focení všech zúčastněných.
 
Písecký Fan Club, který v republice patří k nejmladším, se postupně rozrůstá, v nejbližších dnech bude dosažena hranice stovky registrovaných členů. A právě tato akce, kterou Setkání kanonýrů bylo, jsou tou nejlepší pozvánkou ke vstupu do sparťanského Fan Clubu.


David Kabát

předseda FCS Písek