Setkání zástupců poboček Fan Clubu Sparta

úterý 10.12.2019
Dne 8.12. proběhlo ve velkém tiskovém centru Sparty setkání zástupců poboček FCS

Začátek byl tak trochu slavnostní, kdy se poblahopřálo předsedům poboček, kteří oslavili letos životní jubileum.


V první části setkání se řešila hlavně problematika Fan Clubu, při které byli přítomni za Spartu marketingový ředitel Kamil Veselý a vedoucí zákaznického centra Pavel Kubát.


Druhá, sportovní část, byla formou besedy se zástupci ACS, kdy setkání navštívili ředitel komunikace Ondřej Kasík, generální sekretář Dušan Žovinec a sportovní ředitel Tomáš Rosický. Zástupci ACS v rámci  svých možností otevřeně a upřímně odpovídali na různé dotazy. Nejvíce dotazů padalo samozřejmě na sportovního ředitele na téma současné situace ve Spartě.


Třetí částí byl společný oběd v restauraci Holešovická sedma, kde zástupci poboček měli možnost volně se pobavit s ostatními a předat si zkušenosti z vedení svých poboček. Pak už následoval jednotlivě přesun zpět na Letnou, kde se od 17 hodin hrálo proti Mladé Boleslavi.


Podle ohlasů zúčastněných byli snad všichni spokojeni což umocnilo to nejdůležitější z celého dne a to vítězství Sparty nad Mladou Boleslaví 5:2. 


Setkání se zúčastnilo 61 členů FCS kteří zastupovali 31 poboček. Doufáme, že takováto setkání se stanou tradicí a budeme se těšit na příští.
 
Svatopluk Kunert

předseda FCS