FCS Rumburk - fotbalový turnaj

středa 31.07.2019
Pobočka Rumburk uspořádala fotbalový turnaj

V sobotu 20.7. se uskutečnil v areálu Sportlife v Rumburku 1. Dobročinný turnaj v malé kopané na podporu Dětského domova Lipová u Šluknova. Turnaje se zúčastnilo 6 týmů - Fan Club Sparta, Fanclub Slavia, Fanclub Šluknov, EWM, Teplice tým a Bar Na Scéně.

Počasí vyšlo perfektně a až na jedno zranění proběhl turnaj v naprostém pořádku a na hřištích bylo k vidění mnoho pěkných utkání. Každý hrál s každým 1x15 minut a celkové vítězství v turnaji urval jak mezi diváky, tak i na hřišti Fanclub Šluknov, 2. místo obsadil Fanclub Slavia a největší překvapení se událo na 3.místě, kde skončil Bar Na Scéně, 4. pak Fan Club Sparta, 5. EWM a 6. Teplice tým. Ohodnoceni byli také jednotlivci, kde nejlepšího hráče a brankáře volili týmy svými hlasy - nejlepším hráčem byl zvolen z vítězného týmu Jakub Čurgali, nejlepší brankář z týmu EWM Pavel Brondoš a nejlepšího střelce si vystřelil opět ze Šluknova Emil Mikula.

Turnaj byl určen pro dobročinné účely a já děkuji všem, kteří společně se mnou podpořili dobrou věc, a to děti z Dětského domova a zapojili se do sbírky buď nějakým věcným darem v podobě sportovních pomůcek, nebo darem finančním, za které budou pomůcky nakoupeny. Sbírka bude ještě trvat do 25.8.2019, kdy bude ukončena a předání pomůcek proběhne 30.8., kdy mají v DD veřejné "Loučení s létem".

Největší poděkování a potlesk patří vám: 

za věcné dary - Lukáš Václavík, Šárka Štěpánková, za FK Rumburk Miroslav Sabo, PC Obchod - Bc. Jan Böhme, Radek Vodička, David Marschner, P + M Havlovi, Bar U Fanyho, Lukáš Kaško, Martina Zatloukalová, Veronika Sedláčková, Zdeněk Bajan

za finanční dary - Firma EWM - 10.000 Kč, Petra Bartáčková - 200 Kč, Enterpol - 2.000 Kč, Bar Na Scéně - 2.000  Kč, Prádelna - chemická čistírna Rumburk - 2.000 Kč, Radek Engl - 1.000 Kč, Luděk Hrnčíř - 500 Kč, Lukáš Václavík - 200 Kč, David Marschner - 100 Kč, Milada Vyskočilová - 200 Kč, Martina Zatloukalová - 500 Kč

Všem hráčům i návštěvníkům děkuji, že se zúčastnili turnaje a těším se za rok na viděnou!

Lukáš Míka
předseda FCS Rumburk