Lafi v Uhlířských Janovicích

pátek 17.05.2024
Do Uhlířských Janovic zavítal mezi Sparťany David Lafata.

Na besedu do pobočky FCS  Uhlířské Janovice jsme si pozvali našeho bývalého kapitána a kanonýra Davida Lafatu. Něco přes 50 sparťanů různého věku zaplnilo  sál místní  restaurace a užilo si příjemné setkání s Lafim. Přijeli i někteří zástupci okolních poboček FCS. Díky tomu, že to není tak dávno co Lafi nastupoval za Spartu, si na své přišli i ti nejmladší  Sparťani.

Probírali se různá témata, Lafi povyprávěl jak to bylo, když přišel až na několikátý pokus do Sparty, jak mu celkově ještě víc Sparta přirostla k srdci a samozřejmě se nevyhnul ani otázkám na dobu pod trenérem  Stramaccionim.  Díky dotazům které obstaral místní rozhodčí z řad členů FCS se řešila i otázka VARU a rozhodčích obecně. Tradičně padaly také dotazy na současnou Spartu a její hráče a po oficiální besedě následovalo jako vždy, focení s legendou a menší podpisovka. Na závěr si tři vylosovaní odnesli sparťanskou cenu kterou Fan Club Sparty do besedy věnoval.

 Podle ohlasů zůčastněných se tato akce velice líbila  a již po besedě se někteří zajímali, kdo by se mohl pozvat na podobnou akci příště.

 Díky  Davidovi, že za námi do Janovic přijel a všem co dorazili díky za účast…

 

FCS Uhlířské Janovice