Halový turnaj v Lovosicích

pobočka FCS Lovosice uspořádala již 21.ročník halového turnaje

Poslední únorový víkend se v Lovosicích konal 21.ročník halového turnaje  poboček FCS. Termín byl letos trochu posunut a protože už se rozběhly přípravné zápasy nižších soutěží, některé týmy dávaly soupisky horko těžko dohromady. Ale i tak se zůčastnilo 7 týmů a hrálo se tradičně systémem každý s každým 1x 12 minut.

Po vyrovnaných bojích přeci jen tři týmy byly o něco lepší a podělily si stupně vítězů. Třetí místo si vybojovali borci z pobočky Zruč nad Sázavou,  na druhém místě skončila pobočka z Kadaně a  vítězem  se  bez ztráty bodu stal letošní nováček turnaje tým  FCS Bezno. Při závěrečném vyhlášení výsledků si každý tým odnesl nějakou cenu a byli jako vždy vyhlášeni nejlepší hráči. Po turnaji se ještě posedělo v místní hospůdce na hřišti a následně se pak většina rozjela do svých domovů, připravit se na následující den, kdy se v dopoledních hodinách odjíždělo na zápas Sparty do Uherského Hradiště. Někteří i přespali a využili možnosti jet na Slovácko busem Fan Clubu, který byl vypraven právě z Lovosic.

Děkujeme všem týmům za účast, Spartě a Fan Clubu Sparty za podporu při pořádání turnaje, a budeme se těšit na další ročník.

FCS Lovosice

 

nejlepší jednotlivci byli vyhlášeni –

brankář - Martin Kypta - FCS Týnec n.S.

střelec - Ondřej Neruda – FCS Lovosice

hráč – Jáchym Zeman – FCS Zruč n.S.

 

Konečné umístění:

1-FCS Bezno

2-FCS Kadaň

3-FCS Zruč nad Sázavou

4-FCS Lovosice

5-FCS Praha

6-FCS Týnec nad Sázavou

7-FCS Přelouč