Výročka s legendami v Jičíně

pátek 09.02.2024
Do Jičína přijeli, na výroční schůzi pobočky, legendy Sparty

Všichni se již určitě napjatě těšíme na start jarní jízdy naší Spartičky. Naše pobočka FCS Jičín se rozhodla toto nepříjemné čekání zkrátit, příjemnou tradiční výročkou, která se konala v sobotu 3.2. a byla opět obohacena návštěvou vzácných hostů. Pozvání k nám do Jičína přijali dvě legendy a bývalé opory Sparty Horst Siegl a Martin Frýdek. Dalším z hostů, který nás navštívil byl předseda Fan Clubu Svatopluk Kunert a přivezl mistrovský pohár zapujčený Spartou.

 

Začátek odstartovala ta nejkrásnější píseň na světě. Následovalo představení legend, kdy se ujal slova Pavel Dubský a nechal všechny přítomné zasnít se do doby zpět o několik let. Poté už nic nebránilo odstartování besedy a také legendy Horst s Martinem se této příjemné vlny chytili a ať zněly otázky přítomných na dobu minulou či současnou, vždy své odpovědi dlouze rozvedli a často prohodili i nějakou vtipnou hláškou nebo historkou. Po besedě přišla na řadu autogramiáda a společné focení i s mistrovským pohárem. Vsuvkou během večera ještě bylo vylosování z řad přítomných, kteří byli obdarování kalendářem Sparty.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat Horstovi a Martinovy, že si udělali čas vyrazili za námi do Jičína. Velké díky také Sváťovi za návštěvu a celému výboru FCS za pomoc se zprostředkováním akce. Besedy se zúčastnilo bezmála 80 lidí snad všech zastoupených generací a já pevně věřím, že většina si odnesla velmi nevšední a příjemný zážitek z tohoto večera.

Roman Voldán – FCS Jičín