Slovo předsedy Fan Clubu Sparta

čtvrtek 11.07.2019
Souhrn aktuálního stavu FCS a předsezónní pozdrav

Zdravím všechny členy FCS před sezónou 2019/2020.

Máme před sebou důležitou sezonu, a doufejme že sezonu lepší než-li ty minulé. Sezónu, kdy se potřebujeme po neúspěchu v Evropě a domácí soutěži, vrátit na pozice na které Sparta podle tradice patří. Došlo ke změně trenéra, realizačního týmu i k několika změnám v kádru.

Několik novinek se týká i Fan Clubu Sparty. Nedávno byl spuštěn nový web Fan Clubu, kde najdete vše potřebné k fungování poboček po celé ČR. Ke změně dochází také v prezentaci FCS v klubovém magazínu Sparta, do Toho!, kdy budou představovány postupně jednotlivé pobočky a jejich zástupci. K menším změnám k lepšímu dochází také v podmínkách pro sezonu 2019/2020, se kterými jste se mohli seznámit v minulých dnech. Výbor Fan Clubu se také před sezonou sešel se sportovním ředitelem Tomášem Rosickým, který nastínil svůj záměr vrátit Spartu tam, kde ji všichni rádi uvidíme.

Před začátkem letošní sezóny Fan Club Sparty zaregistroval 54 poboček a celkem přes 2300 členů. Za to patří poděkování především předsedům poboček, kteří ve svých regionech odvádějí dobrou práci a šíří dobré jméno Sparty. Letos vzniklo několik nových poboček a rádi přivítáme další Sparťany, rozšíříme členskou základnu a ukážeme, že nejsme fanoušci úspěchu, tak jako fandové některých jiných týmů.

S výborem FCS se budeme těšit, až se uvidíme v hojném počtu na tribunách jak Letenského stadionu tak i na stadionech soupeřů a vyjádříme našemu týmu při utkáních maximální podporu.

Na závěr bych popřál Všem Sparťanům lepší časy a když bude třeba, neváhejte oslovit v průběhu sezony kohokoliv z výkonného výboru FCS - jsme tu pro Vás.

Ať žije Fan Club Sparta!!!  Ať žije Sparta!!!

Svatopluk Kunert
předseda FCS