FCS Bezno - bowlingový turnaj

Pobočka FCS Bezno uspořádala další ročník bowlingového turnaje

V sobotu 6.1.2024 se uskutečnil tradiční bowlingový turnaj poboček Fan Clubu Sparta v Nepřevázce, který jsme uspořádali podruhé.Turnaje se zúčastnilo 17 týmů z 8 poboček FCS,  Děčín, Divišov, Lovosice, Neratovice, Opolany, Praha, Týnec nad Sázavou a Bezno.Tentokrát se začalo hrát díky ochotě personálu Bowling na Statku Nepřevázka již od 10:00. Kromě 3 bowlingových drah byly pro účastníky turnaje připraveny také 2 pingpongové stoly, šipky a kulečník. 

Po odehrání 3-kolové základní části si 6 nejlepších týmů zakoulelo o celkové vítězství. Ve finále se začínalo od nuly a týmy si dle pořadí vybíraly dráhy. Finále vyšlo nejlépe týmu FCS Týnec nad Sázavou A, který  porazil i do té doby suverénní družstvo FCS Praha A. To nakonec muselo zkousnout i porážku od družstva Lovosice A, které se ze čtvrtého místa po základní části dostalo na stříbrnou pozici.   

Nejlepším hráčem po základní části se stal Pavel Macháček z FCS Týnec A, který za 3 kola naházel 404 bodů, Nejvyšší nához v jednom kole, 160 bodů, předvedl Josef Holkup z FCS Praha A. 

 Celý den probíhal v přátelské a pohodové atmosféře, po vyhlášení výsledků a předání cen se všichni v nočních hodinách rozjeli do svých domovů, pár jednotlivců využilo místní hotel k přespání. Děkuji všem zúčastněným za bezproblémový průběh turnaje. Zvláštní poděkování patří členům FCS Bezno za věcné dary, Milanovi Jadrnému a Majce Vyčítalové za pomoc s organizací turnaje.

 Budeme se těšit na příští ročník a rádi přivítáme pravidelné účastníky,  případně i další pobočku, pokud některá projeví zájem se zúčastnit. 

Celkové pořadí:

1.   FCS Týnec nad Sázavou "A"
2.   FCS Lovosice "A"
3.   FCS Praha "A"
4.   FCS Bezno "A" 
5.   FCS Bezno "B" 
6.   FCS Bezno "C" 
7.   FCS Divišov "A" 
8.   FCS Týnec "B" 
9.   FCS Opolany "A" 
10. FCS Lovosice "B" 
11. FCS Divišov "B" 
12. FCS Bezno "D" 
13. FCS Praha "B" 
14. FCS Opolany "B"
15. FCS Týnec "C" 
16. FCS Neratovice 
17. FCS Děčín 

ACS FOREVER

Honza Macháček
předseda pobočky FCS Bezno