FCS Jičín - turnaj ve stolním tenise

pátek 24.11.2023
Jičínská pobočka uspořádala 3.ročník turnaje ve stolním tenise

Uplynulý víkend byl ve znamení reprezentační pauzy a tak se sobota 18.11. jevila jako ideální termín pro uspořádání sportovní akce. Členové pobočky FCS Jičín se proto rozhodli uspořádat již 3. ročník turnaje ve stolním tenise

 

Své umění v tomto sportu se letos rozhodlo předvést 16 hráčů a tak proběhlo rozdělení do 2 skupin. Z každé skupiny postoupili 4 nejlepší do finálové skupiny, zbytek hráčů bojoval o konečné umístění ve skupině poražených. Celý turnaj měl kvalitní úroveň takže i přihlížející fanoušci měli na co koukat a bavit se pěknými a vyrovnanými zápasy.

Na konci turnaje neodešel nikdo jako poražený, neboť při vyhlášení si každý mohl vybrat sparťanskou cenu. Nejšťastnějším se však stal S. Olejarčik, který získal spolu s cenou také putovní pohár. Po turnaji už byla soustředěnost zaměřena výhradně na uhašení žízně po vydatných výkonech a také zhodnocení hladkého průběhu celého turnaje.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat výboru FCS za zprostředkování cen, všem kdo se podíleli na organizaci a také všem zúčastněným, především pak hráčům.

Vidíme se opět na tribunách při podpoře naší Spartičky!

 

Předseda FCS Jičín - R. Voldán