ČLENSKÁ SCHŮZE FCS

pondělí 06.11.2023
Konala se letošní členská schůze Fan Clubu Sparta

V sobotu 4.11. 2023 před domácím zápasem s Bohemians proběhla v poledních hodinách na hlavní tribuně Sparty členská schůze Fan Clubu Sparta. Celkem se zúčastnilo 102 členů z toho 37 předsedů nebo zástupců poboček s hlasovacím právem.  

Tak jako vždy bylo setkání sparťanského Fan Clubu rozděleno na dvě části jen tentokrát nejdříve proběhla beseda, na kterou přijal pozvání sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický.

Začalo se tradičně slavnostně, kdy z jeho rukou obdrželi dárek předsedové poboček, kteří oslavili za uplynulé období životní jubileum. Pak už následovaly dotazy  na různá témata ze sportovní oblasti.

Po malé pauze pak byla zahájena oficiální členská schůze FCS podle jejího programu.

Kromě všech náležitostí členské schůze byla jedním z bodů volba kontrolní komise, do které byli ze čtyř kandidátů opětovně zvoleni Anna Antonová z pobočky Neratovice, Tomáš Čapek z pobočky Sedlice a Antonín Lopata z pobočky Žatec. Na závěr schůze pak proběhla diskuze kdy  nejprve vystoupila ze Sparty paní Irena Smetanová, manažerka komunitních projektů, která pohovořila o Nadačním fondu ACS a o možnosti podpory nejen bývalým hráčům, ale také všem Sparťanům. Poté předseda FCS promluvil o stavu FCS, kdy se po mistrovské sezoně počet poboček a členů zvýšil. Dále probral situaci ohledně distribuce vstupenek pro pobočky s ohledem na poslední dobu, kdy bývají  všechna utkání vyprodané a není tak jednoduché zajistit vstupenky všem zájemcům.

Tentokrát měla členská schůze jednu velkou příjemnou změnu oproti minulým a tou byla bezesporu přítomnost poháru pro Mistra ligy ze sezony 2022/23. Přejme si jen, aby tato možnost byla i příště….

 

Díky všem zástupcům poboček za účast…

 

Ať žije Sparta !!! …. Ať žije Fan Club Sparta !!!

 

za výbor FCS

S.Kunert, předseda