Bowlingový turnaj FCS

Konal se 1.ročník bowlingového turnaje FCS.

V říjnové reprezentační pauze, kdy nám ligová termínová listina, vůbec dovolí uspořádat nějakou akci, se konal 1. ročník bowlingového turnaje Fan Clubu Sparta.

Hrálo se v bowlingovém centru v Praze a z původně  devatenácti přihlášených týmů se nakonec zúčastnilo  jen šestnáct,  z jedenácti poboček.

K dispozici bylo 12 drah, takže i přes menší technické problémy na některé dráze, vše probíhalo podle časového harmonogramu. Mezi prvním a druhým kolem byla přestávka na občerstvení, kdy byl připraven pro účastníky turnaje menší raut. A po celou dobu turnaje byl v provozu plně vybavený místní bar.

Házelo se na  dvě kola v základní části a následně prvních 6 týmů postupovalo do finále.  Tam se probojovaly týmy - Zruč n.S. A, Praha A, Týnec n.S. A, Česká Třebová , Zruč n.S. B, a Divišov. Ve finálovém kole se body ze základní části smazaly a házelo se od nuly. Některým týmům se nepodařilo zopakovat výkony z prvních dvou kol, někteří zase naopak přidali a vylepšili si tak své umístění.  Na třetím místě nakonec skončil tým z Divišova a  druhé místo po zlepšení ve finálovém kole získala pobočka FCS Česká Třebová. Jasným vítězem turnaje, který zopakoval výkon ze základní časti i ve finále a získal 627 bodů, se stal tým FCS Zruč nad Sázavou A.  

 

Na závěrečném vyhlášení byly oceněni jak nejlepší týmy, tak i nejlepší hráč, kterým se stal Jan Holkup z týmu Praha A. Ten za obě kola v základní části naházel celkem 370 bodů.

Celý den panovala, pohodová „Sparťanská“ atmosféra, turnaj se podle ohlasů vydařil a v případě zájmu ze strany poboček FCS je možné, že vznikne nová tradice a mohli bysme se těšit na další ročníky…

Poděkování patří všem zůčastněným pobočkám FCS, zvláště těm co vážili cestu z větší dálky…

Ať žije Sparta !!!  Ať žije Fan Club Sparta !!!

S. Kunert , předseda FCS

 

Výsledky:

Nejlepší hráč turnaje:  Jan Holkup – FCS Praha „A“

Týmy:

1.       FCS Zruč nad Sázavou  „A“

2.       FCS Česká Třebová

3.       FCS Divišov

4.       FCS Zruč nad Sázavou „B“

5.       FCS Praha „A“

6.       FCS Týnec nad Sázavou „A“

7.       FCS Lovosice „A“

8.       FCS Praha „B“

9.       FCS FCS Týnec nad Sázavou „B“

10.   FCS Nymburk „B“

11.   FCS Uherský Brod

12.   FCS Přelouč

13.   FCS Lovosice „B“

14.   FCS Nymburk „A“

15.   FCS Polička

16.   FCS Bezno