Volební členská schůze - Fan Club má nového předsedu

sobota 16.02.2019
V sobotu 16.února proběhla volební členská schůze, kde byl zvolen nový předseda FCS

V prostorách Generali Areny se na ni rozhodlo o novém složení vedení a novým předsedou se stal Svatopluk Kunert z pobočky Lovosice.

Brána letenského stadionu se otevřela ve 12 hodin a dovnitř okamžitě proudili zástupci a členové jednotlivých poboček Fan Clubu. Pro všechny bylo připraveno drobné občerstvení a ve 13 hodin začala samotná členská schůze.

Na této schůzi se hlasovalo především o schválení nových stanov a zároveň o odstoupení současného výboru, obě dvě hlasování dopadla jednoznačně, nové stanovy tak byly prohlasovány a současný výbor odstoupil.

Poté došlo prostřednictvím hlasovacích lístků k tajné volbě nového sedmičlenného výboru Fan Clubu.

Z třinácti přihlášených kandidátů získalo nejvíce hlasů těchto sedm členů: Matěj Brož (FCS Stod), Jakub Čermák (FCS Lipník nad Bečvou), Michal Kozel (FCS Polička), Svatopluk Kunert (FCS Lovosice), Pavel Macháček (FCS Týnec nad Sázavou), Vlastimil Makovec (FCS Horažďovice) a Marian Matějíček (FCS Turnov).

Nový výbor mezi sebou zvolil předsedu Fan Clubu Sparta, jímž se stal Svatopluk Kunert z pobočky Lovosice.

V průběhu schůze byli fanouškům k dispozici k debatě marketingový ředitel Sparty Kamil Veselý a nyní již bývalý předseda výkonného výboru Fan Clubu Sparta Jaroslav Obdržal.

Schůze byla ukončena pár minut před šestnáctou hodinou, kdy byly podepsány v útrobách stadionu všechny náležitosti, a proběhlo focení nového výboru na trávníku Generali Areny.

Dokumenty