Turnaj poboček FCS

Konal se 6.ročník turnaje poboček FCS na Strahově

V neděli dne 16.7. 2023 se na Strahově, v tréninkovém centru Sparty konal 6. ročník turnaje poboček FCS. Tentokrát se přihlásilo 12 poboček, takže se hrálo v základní části ve dvou skupinách systémem každý s každým 1x 12 minut.  Následně pak po krátké pauze klasicky vyřazovacím způsobem.

Pozvání na turnaj přijal a v polední pauze přišel všechny pozdravit známý sparťan, herec David Novotný, který převzal z rukou předsedy FCS certifikát a členskou kartu FCS a tím přijal čestné členství ve  Fan Clubu Sparty.

Po pauze následovala vyřazovací část, kde na sebe narazili první čtyři týmy ze skupin.

Hned v prvním zápase vypadl loňský obhájce z Lipníku nad Bečvou a také 1. tým ze skupiny B, Žirovnice, který na penalty podlehl Táboru. Do semifinále pak postoupily ještě týmy z Turnova, Zruče nad Sázavou a Opolan. Třetí místo nakonec vybojovali sparťani ze Zruče nad Sázavou a ve finále byli šťastnější borci z Opolan kteří zdolali Turnov až po penaltovém rozstřelu a odvezli si nejméně na rok putovní pohár turnaje.

Celý den panovala  ve sparťanském prostředí Strahovského centra příjemná atmosféra, umocněná mistrovskou sezonou,  během turnaje byl vystaven také  pohár pro Mistra Ligy, který si žádal velkou pozornost a většina účastníků využila možnost se s ním vyfotit.

 

Na závěrečném vyhlášení byly oceněni jak nejlepší týmy, tak i nejlepší brankář, střelec a hráč turnaje. Cenu fair play obdržel nováček turnaje, tým FCS Česká Třebová.

Podle ohlasu zůčastněných se šestý ročník turnaje vydařil, „objednali jsme“ také příjemné počasí, a již se můžeme těšit  na ročník sedmý….

Poděkování patří všem účastníkům turnaje a členům výboru FCS, kteří pomohli s organizací…

Ať žije Sparta !!! ...  Ať žije Fan Club Sparta !!!

S. Kunert , předseda FCS

 

Výsledky:

Nejlepší brankář :  Ondřej Vrána – FCS Zruč nad Sázavou

Nejlepší střelec: Michal Hobík – FCS Opolany

Nejlepší hráč : Štěpán Havel – FCS Turnov

 

Pořadí týmů:

    1.      FCS Opolany

    2.      FCS Turnov

    3.      FCS Zruč nad Sázavou

    4.      FCS Tábor

    5.      FCS Žirovnice

    6.      FCS Lipník nad Bečvou

    7.      FCS Jičín

    8.      FCS Chomutov

    9.     FCS Přelouč

   10.   FCS Týnec nad Sázavou

   11.   FCS Bezno

   12.  FCS Česká Třebová