FCS Hostinné - beseda se zástupci ACS

neděle 23.04.2023
Do pobočky FCS Hostinné přijel sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický

V úterý 18.4. proběhlo na pobočce v Hostinném plánované setkání s představiteli ACS. Do Podkrkonoší dorazil za FCS předseda Sváťa Kunert, ředitel komunikace Ondra Kasík a z ticketingu Lucie Černá. Hráčský kádr dostal po derby od trenéra Priskeho volno a následně se všichni zapojili do předzápasové přípravy. Martina Vitíka a Honzu Kuchtu tak na poslední chvíli nahradil sportovní ředitel Tomáš Rosický, což bylo pro všechny přítomné velmi milé překvapení. 

 

Naplněná základna byla svědkem více než dvouhodinové besedy, kde naši hosté odpovídali na nejrůznější témata. Na "své" si přišli příznivci všech generací včetně té nejmladší. Sváťa Kunert na místě odměnil dva oslavence, gratulace od přítomných hostů - byla pro ně tím největším dárkem. Současně byli vylosováni tři výherci, kteří si odnesli pozornost od Fan Clubu Sparta. Několik členů si také odneslo knihu "DOUBLE" podepsanou TR10 na místě. Děkujeme.


Na závěr proběhlo oblíbené focení a podpisová akce. Kromě tradičních kartiček a plakátů nám TR10 podepsal (i s věnováním) všechny trofeje pobočky včetně dresů a vlajek. Z ostatních podepsaných suvenýrů bych zmínil trička, knihy, vstupenky z rozlučky s TR10 - ale i třeba kopačky, míč a čepice.

 

Úterní večer byl pro všechny přítomné obrovským zážitkem a velké díky patří našim hostům!

 

Děkujeme AC SPARTA a FCS za tuto myšlenku a těšíme se na příště.

 

FCS Hostinné