ČLENSKÁ SCHŮZE FCS

pondělí 06.02.2023
Na členské schůzi FCS se volil nový výbor

V neděli 5.2. 2023 před domácím zápasem s Mladou Boleslaví proběhla v tiskovém centru Sparty členská schůze Fan Clubu Sparta. Tentokrát se jednalo o členskou schůzi volební a hlavním bodem byla tedy volba výboru FCS na další čtyřleté období. Celkem se zúčastnilo 66 členů, z toho 41 předsedů nebo zástupců poboček s hlasovacím právem.

Pro účastníky členské schůze bylo připraveno menší občerstvení a pro ty, kteří měli zájem, byly zajištěny vstupenky na večerní utkání.

V krátké pauze navštívil schůzi také zástupce Sparty, člen představenstva ACS a ředitel komerčního úseku pan Tomáš Křivda a zodpověděl několik dotazů přítomným členům.

Po vyhlášení výsledků voleb byla možnost diskuze, kde zvolený předseda FCS nastínil některé věci ohledně fungování FCS a popřál všem úspěšnou Sparťanskou neděli, kdy se konaly dva sparťanské zápasy  a mnozí tak využili akce  „Na hokej. Na fotbal. Na Spartu.“. Zvítězili jsme jak v hokejovém, proti Pardubicím tak i následně ve večerním fotbalovém zápase s Mladou Boleslaví, takže se dá říci, že to byla vydařená sparťanská neděle.

Díky všem zástupcům poboček za účast, a budeme se těšit na další spolupráci…

 

Zvolený výbor FCS :

   předseda  FCS - Kunert Svatopluk

1. místopředseda - Macháček Pavel

2. místopředseda - Kozel Michal

    členové výboru - Brož Matěj,

                                 Čermák Jakub,

                                 Makovec Vlastimil,

                                 Matějíček Marian

 

 

za výbor FCS

S.Kunert, předseda