FCS Žirovnice - fotbalový halový turnaj

středa 04.01.2023
Pobočka FCS Žirovnice uspořádala mezi svátky fotbalový turnaj

Pro zpříjemnění času mezi svátky uspořádala pobočka FCS Žirovnice ve středu 28. 12. 2022 turnaj pobočky v sálové kopané v žirovnické sportovní hale.

Turnaje se zúčastnilo 6 družstev. Z toho 4 z řad členů žirovnického Fan clubu  -  jmenovitě FCS Žirovnice, Oldies FCS Stars, FCS Žirovnice Junior, Zikmundi a doplněni byli družstvem Kamenice nad Lipou (Kamenické žáby) a Novou Včelnicí. 

V pohodové atmosféře se hrálo systémem ,,každý s každým" , kdy jedno utkání trvalo 15 minut. Vítězem turnaje se stali hráči z Nové Včelnice před FCS Žirovnice, kteří měli o remízu navíc. Krásné třetí místo obsadila Juniorka FCS Žirovnice, čtvrtí skončily Kamenické žáby před Zikmundama. U našeho týmu Oldies Fan club Stars se bohužel projevil věkový deficit nad 35let a skončili tak na posledním šestém místě.

Díky sponzorským darům a podpoře tohoto turnaje ze strany Fan clubu Sparty mohl být v  pohodové atmosféře mezi svátky turnaj zakončen předáním cen a posezením v baru sportovní haly, kde každý zhodnotil letošní fotbalový rok naší Spartičky.


FCS Žirovnice