Beseda se zástupci ACS v Jičíně

pátek 23.12.2022
V Jičíně se konala beseda s představiteli Sparty

V úterý 7.12.2022 se v Jičíně konala beseda se zástupci Sparty. Jako všechny dosavadních velkých setkání a besed, se i tato konala v restauračním zařízení Veselka.

Na tuto besedu přijeli za Spartu manažerka FCS Lucie Černá, ředitel komunikace Ondřej Kasík a dvě naše nové posily A - týmu z podzimu: Matěj Kovář a Lukáš Sadílek. Za Fan Club Sparta se jí zúčastnil také předseda Svatopluk Kunert. Na setkání dorazilo také něco přes 50 našich členů.

Všichni uvedení hosté byli za bouřlivého potlesku přivítáni, proběhla sparťanská hymna, úvodní řeč s představením a poté se přešlo k tomu hlavnímu. Nejvíce se témata a otázky točili kolem trenéra Priskeho, změny způsobu hry a taktiky ke konci podzimu a jelikož jsme měli mezi hosty i brankáře, tak také do tohoto oboru spadalo spoustu různých dotazů. Probíhala však otevřená a korektní diskuse, při které byla mnohdy i trocha humoru a zábavy. 

Závěrem byli vylosováni tři výherci, kterým hosté předali drobné ceny od Fan Clubu Sparty. Poté následovalo podepisování a focení, u kterého souběžně dále probíhali různé volné debaty. Na rozloučení ještě jedna společná fotka a opět velký potlesk na rozloučenou našim hostům.

Poděkování patří hostům za návštěvu a otevřenou diskusi, dále těm kteří tuto skvělou besedu pomohli zorganizovat, ale i všem ostatním kteří se jí zúčastnili.

 

R.Voldán, předseda pobočky Jičín