Turnaj poboček na Strahově

V sobotu 22.června 2019 se konal 4.ročník turnaje poboček Fan Clubu Sparta v tréninkovém centru Sparty na Strahově

Po několikaleté odmlce proběhl v pořadí 4.ročník. Turnaje se zúčastnilo 14 poboček. V základní části se hrálo ve dvou skupinách, systém každý s každým a vždy první čtyři postoupili do vyřazovací části. Ti, kteří nepostoupili, si pak ještě zahráli o konečné umístění. Ze skupiny A postoupily týmy Opolany, Hostinné, Žatec a Zruč nad Sázavou. Ze skupiny B týmy Lipník nad Bečvou, Kadaň, Bezno a Lovosice. 

Vyřazovací část přinesla vyrovnané zápasy. V prvním semifinále vyhrál favorit turnaje Opolany nad týmem Kadaně. Byl k vidění byl i penaltový rozstřel v druhém semifinále mezi Beznem a Zručí nad Sázavou, kdy se po penaltách radovali sparťani ze Zruče. V utkání o bronz přehrálo Bezno Kadaň a zajistilo si 3. místo v turnaji. Ve finálovém utkání potvrdil roli favorita tým z Opolan a stal se tak celkovým vítězem 4. ročníku turnaje Fan Clubu Sparta. Na závěrečném vyhlášení byly oceněni jak nejlepší týmy, tak i nejlepší brankář, střelec a hráč turnaje.

Celý den panovala  ve sparťanském prostředí příjemná atmosféra, navštívit účastníky turnaje přišla i legenda Sparty Lumír Mistr.

Podle ohlasu zúčastněných se turnaj poboček vydařil a budeme se těšit na další ročník.
Ať žije Sparta !!!

Svatopluk Kunert
předseda FCS


Výsledky:
Nejlepší brankář:  Tomáš Dufek  - FCS Bezno
Nejlepší střelec: Lukáš Nykodým – FCS Opolany
Nejlepší hráč : Jáchym Zeman – FCS Zruč nad Sázavou
Pořadí týmů:
1. FCS Opolany
2. FCS Zruč nad Sázavou
3. FCS Bezno
4. FCS Kadaň
5. FCS Lipník nad Bečvou
6. FCS Lovosice
7. FCS Hostinné
8. FCS Žatec
9. FCS Přelouč
10. FCS Týnec nad Sázavou
11. FCS Mladá Boleslav
12. FCS Polička
13. FCS Turnov
14. FCS Stod