Beseda s Vráťou Lokvencem

pátek 16.12.2022
Do strakonické Sokolovny zavítal na besedu Vratislav Lokvenc

Ve čtvrtek dne 15. prosince 2022 uspořádala pobočka Fan Club Sparta Strakonice besedu s bývalým úspěšným reprezentantem České republiky a hráčem AC Sparta Praha Vratislavem Lokvencem.

Besedy se dále zúčastnili jako hosté předseda FCS Svatopluk Kunert, předseda pobočky FCS Horažďovice a Jihozápadu Vlasta Makovec.

Beseda se konala v restauraci Sokolovna ve Strakonicích a na setkání dorazili členové pobočky jak ze Strakonic, tak i přátelé z Jihozápadu, ke kterému naše pobočka patří.

Beseda s Vratislavem Lokvencem se týkala jeho vzpomínek na reprezentační kariéru až po dění po ukončení fotbalisty profesionála. Především pak ale na úspěšnou éru v našem sparťanském dresu, ve kterém strávil šest sezon, získal pět titulů a v sezoně 1999 – 2000 byl i nejlepším střelcem české ligy s 22 brankami.

Dále během besedy na všechny hosty směřovalo i mnoho dalších dotazů na názory skrz současné výsledky a výkony hráčů A týmu. Diskutovalo se i o výhodách členství FCS a výborné návštěvnosti při domácích utkáních Sparty.

Na závěr vylosovali hosté z řad přítomných pět výherců, kterým předali drobné ceny od Fan clubu Sparta a Měšťanského pivovaru Strakonice. Poté následovalo focení, autogramiáda.

Vráťovi a všem hostům patří velké poděkování za příjemně strávený předvánoční podvečer. Zároveň patří i díky všem přítomným členům FCS jak za účast, tak i za připravené otázky pro hosty.

Všechny fanoušky Sparty bych tímto chtěl pozvat na 7. předsilvestrovské derby strakonických poboček Sparty a Slavie, které se bude konat 26. prosince 2022 od 13 h na fotbalovém hřišti u Lidlu ve Strakonicích.

Za Fan Club Sparta Strakonice Jan Jílek a Roman Remeš