FCS Jičín - turnaj ve stolním tenise

čtvrtek 08.12.2022
V Jičíně se hrál stolní tenis

V sobotu 26.11. FCS Jičín uspořádal 2. ročník turnaje ve stolním tenise. Turnaje se zúčastnilo 16 hráčů, které v jejich boji podporovala další početná skupinka Sparťanů.
Hráči byli rozděleni do 2 skupin a z každé postupovali 4 do finálové skupiny. Zbytek si zahrál skupinu o konečné pořadí. Turnaj měl svižný průběh a provázela ho dobrá atmosféra. K vidění však byly také velmi vyrovnané a kvalitní zápasy, kterým aplaudoval celý sál. Ocenění za svůj výkon dostali všichni hráči při závěrečném vyhlášení, které proběhlo na konci turnaje, kdy si každý mohl vybrat a odnést jeden sparťanský suvenýr. Absolutním vítězem turnaje se stal Roman Voldán st., který spolu se sparťanskou cenou ukořistil také putovní pohár. 

Všichni zúčastnění se v průběhu turnaje poctivě občerstvovali, proto každý z hráčů disponoval ještě dostatkem sil a tak po rozlosování mohl následovat vyřazovací turnaj ve čtyřhře. Tam celým pavoukem bez porážky prošli a první místo získali R.Voldán st. a L. Pokrupa .

Závěrem bych chtěl poděkovat všem kdo se opět podíleli na organizaci této skvělé akce, výboru FCS a Spartě za zprostředkování cen a nakonec všem kdo se turnaje zúčastnili ať už jako hráči nebo jako fanoušci.

 

Předseda FCS Jičín