Beseda se zástupci ACS v Lovosicích

středa 07.09.2022
V Lovosicích přivítali Láďu Krejčího LK 37.

V úterý dne 6.9.2022 uspořádala pobočka FCS Lovosice besedu se zástupci ACS. Byla to jedna z akcí ke 20. výročí pobočky, kterou loni zhatila Covidová opatření.

Na besedu přijeli za Spartu specialistka ticketingu a manažerka FCS Lucie Černá, ředitel komunikace Ondřej Kasík a hráč A - týmu Ladislav Krejčí neboli LK 37.

Beseda se konala v restauraci u hřiště v Lovosicích a kapacita 70 připravených míst byla téměř naplněna i když zdaleka ne všichni členové místní pobočky dorazili.

Všechny samozřejmě nejdříve zajímal aktuální zdravotní stav Ládi a nejvíce otázek padalo na téma současné hry Sparty a sportovních výsledků týmu. Dále se probírala různá témata jako například: výběr venkovních dresů, zrušení magazínů SDT  nebo otázky kolem stadionu.

Na závěr byli vylosováni z řad přítomných tři výherci, kterým hosté předali drobné ceny od Fan Clubu Sparty. Poté následovalo klasické focení a krátká "podpisovka", a i když někteří po oficiální části besedy odešli tak před odjezdem našich hostů vzniklo ještě společné foto na tribuně místního FK Lovosice.

Poděkování patří hostům za otevřené odpovědi a všem, kdo se zúčastnili i v této, pro Sparťany, těžké době.

Na jarní část této sezony plánuje lovosická pobočka další besedu, tentokrát by do Lovosic měly zavítat Legendy Sparty.

 

Prostě, i když výsledky Sparty a předvedená hra nás fanoušky Sparty opět hodně trápí, tak podobné akce by se konat měli. Fan Club Sparty proto připravuje pro tuto sezonu besedy i v dalších pobočkách!

 

S.Kunert , FCS Lovosice