Setkání poboček FCS

neděle 04.09.2022
Na Letné se konalo setkání FCS.

Dne 3.9. 2022 proběhlo na hlavní tribuně stadionu na Letné setkání zástupců poboček FCS. Zúčastnilo se 86 členů FCS, kteří zastupovali 30 poboček.

Začátek byl již tradičně trochu slavnostní, kdy se poblahopřálo předsedům poboček, kteří nedávno oslavili životní jubileum.

V první části setkání byli přítomni za Spartu marketingový ředitel Kamil Veselý a specialistka ticketingu a manažerka FCS Lucie Černá. Řešila  se problematika Fan Clubu, doprava na zápasy , distribuce vstupenek a otázky padaly také na téma věrnostního programu pro permanentkáře , který Sparta spustila od letošní sezony.

Druhá sportovní část byla formou besedy se zástupci ACS, kdy setkání navštívili, ředitel komunikace Ondřej Kasík a sportovní manažer A týmu Tomáš Sivok. Ti odpovídali v rámci svých možností na různé dotazy. Nejvíce dotazů padalo samozřejmě na Tomáše Sivoka na téma současné situace ve Spartě a špatného začátku sezony, kdy po vypadnutí z evropských pohárů jsme ani ligu neodstartovali dobře. To nikdo ještě netušil, že bude i hůř a večerní zápas naši hráči nezvládnou.

Třetí částí byl společný oběd v restauraci Na Baště, kde zástupci poboček měli možnost volně se pobavit s ostatními a předat si zkušenosti ze svých poboček. Večer pak od 19 hodin následoval  ligový zápas proti Zlínu, ve kterém jsme nedokázali vstřelit branku a po remíze 0:0 se potvrdil velice špatný start do této sezony.

Příštím setkáním  bude členská schůze FCS, která proběhne začátkem jarní sezony a která bude zároveň volební, kde se bude volit výbor FCS na další období. Doufejme jen, že to bude v době, kdy všichni fanoušci Sparty budou v lepším rozpoložení…

 

 

Za VV FCS

S.Kunert, předseda FCS