FCS Týnec nad Sázavou - memoriál Zbyňka Mana

sobota 17.09.2022
V Bukovanech se konal 13. ročník turnaje v malé kopané

Letos v létě pořádala pobočka FCS Týnec nad Sázavou 13. ročník turnaje v malé kopané - Memoriál Zbyňka Mana.

V dnešní době je pořádání podobných akcí stále složitější. Ať jsou to koronavirové opatření nebo celkový úpadek společenského života. A ani současné výsledky fotbalové Sparty k podobným veselicím zrovna nepřispívají.

I přes tyto překážky se nám zatím daří uspořádat turnaj od svého vzniku bez přerušení.

Jsme rádi, že tradiční účastníci opět dorazili a přispěli tak, že i po mimosportovní stránce se akce vydařila.

Obzvláště bych rád zmínil odvážný kousek  jednoho srdcaře, který se rozhodl přijet po vlastní ose na kole až z Děčína. Na místo dorazil v pátečních nočních hodinách a byl vřele přivítán. Pro někoho ,, blázen, " pro nás je to hrdina!!!

Letos se účastnilo pouze 6 týmů, tak se upustilo od tradičního skupinového systému a hrálo se každý s každým se zápasy o 3. místo a finále.

Třetí příčku vybojoval tým FCS Bezno, který porazil Sokol Bukovany. Ve finále nestačil společný tým FCS Praha a Děčín na obhájce loňského prvenství FCS Divišov.

Další ročník jsme se rozhodli uspořádat koncem června a budeme rádi, když se budou účastnit i pobočky, které u nás dosud nebyly. Není nutné sestavit top tým, jde o to se sejít s přáteli a užít trochu radosti.

Na závěr chceme poděkovat Fan Clubu Sparta a OÚ Bukovany za jejich podporu. Velký díky patří i pořadatelskému týmu FCS Týnec nad Sázavou za přípravu a zdařilý průběh celé akce. Věříme, že je elán neopustí ani při organizaci dalších ročníků.




Za FCS Týnec n.S., předseda Pavel Macháček.

 

 

NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ - Marek Smutný (  Praha/Děčín )

NEJLEPŠÍ STŘELEC  -  Lukáš Candra (6 branek TJ Sokol Bukovany )

NEJLEPŠÍ HRÁČ  -  Roman Vosický – ( Divišov ) 

 

KONEČNÉ POŘADÍ

1. FCS DIVIŠOV

2. FCS PRAHA/DĚČÍN

3. FCS BEZNO

4. TJ SOKOL BUKOVANY

5. FCS TÝNEC

6. FCS LOVOSICE