5.ročník turnaje poboček FCS

sobota 02.07.2022
Na Strahově se konal 5. ročník fotbalového turnaje poboček FCS

 V sobotu dne 2.7.2022 se na pražském Strahově, v tréninkovém centru Sparty, konal 5. ročník turnaje poboček FCS.

Na turnaj se přihlásilo pouze 8 poboček, takže se hrálo systémem každý s každým 1 x 15 minut. Až na ojedinělé výjimky to byly většinou vyrovnané zápasy, ve kterých kolikrát rozhodovalo štěstí a především pak produktivita v zakončení. Ale přeci jen tři týmy byly „malinko jinde“ než ostatní a po zásluze si rozdělily první tři místa.

Na třetím místě skončil tým FCS Zruč nad Sázavou. A v zápase který se hrál jako poslední rozhodli o svém vítězství Sparťani z Lipníku nad Bečvou, kteří porazili, dá se říct v nepsaném finále, tým z Přelouče.

Celý den panovala  ve sparťanském prostředí Strahovského centra příjemná atmosféra, bohužel v předposledním zápase to narušilo zranění jednoho z hráčů z Kadaně, který po střetu s protihráčem odstoupil z turnaje se zlomeným nosem a otřesem mozku. Všichni mu přejeme brzké uzdravení...

Na závěrečném vyhlášení byly oceněni jak nejlepší týmy, tak i nejlepší brankář, střelec a hráč turnaje. Na návrh rozhodčích byla také pro tým FCS Tábor udělena cena fair.

Podle ohlasu zůčastněných se turnaj poboček vydařil, přálo nám i pro fotbal dobré počasí, takže se můžeme těšit na další ročník.

Ať žije Sparta !!! .... Ať žije Fan Club Sparta !!!


S. Kunert , předseda FCS

 


výsledky:

nejlepší brankář :  Lukáš Zachariáš – FCS Zruč nad Sázavou

nejlepší střelec : Petr Holoubek – FCS Lipník nad Bečvou

nejlepší hráč : Václav Slavík – FCS Přelouč

 

týmy:

1.     FCS Lipník nad Bečvou

2.     FCS Přelouč

3.     FCS Zruč nad Sázavou

4.     FCS Týnec nad Sázavou

5.     FCS Kadaň

6.     FCS Bezno

7.     FCS Tábor

8.     FCS Žatec