Členská schůze FCS

úterý 05.04.2022
V sobotu dne 2.4. 2022 proběhla na stadionu Sparty členská schůze FCS

V sobotu 2.4. 2022 se konala členská schůze Fan Clubu Sparty. Díky počtu přihlášených členů bylo nutno udělat schůzi na hlavní tribuně našeho stadionu. Nakonec se zúčastnilo 89 členů z 29 poboček.

 Tentokrát byl program celé akce trochu  pozměněn a nejdříve byla na pořadu beseda se sportovním ředitelem Sparty Tomášem Rosickým, který přijal naše pozvání. Ten téměř hodinu odpovídal na různé dotazy zástupců poboček.

Po krátké pauze, kdy si mohli všichni přítomní vyzvednout objednané vstupenky na večerní zápas s Baníkem, následovala oficiální členská schůze.

 Začátek byl již tradičně slavnostnějšího rázu, kdy předseda spolku S. Kunert poblahopřál k nadcházejícímu životnímu jubileu jednomu z řad předsedů poboček. A dále byl uveden mezi čestné členy Fan Clubu Sparty známý herec, dabér a velký sparťan pan Bohdan Tůma.

 Pak již následovalo vše podle programu schůze. Za Spartu přijala pozvání slečna Lucie Černá, která je od jarní části této sezony pověřena komunikací mezi Spartou a výkonným výborem FCS. Po všech bodech z programu schůze  následovalo odsouhlasení účetní závěrky a hospodaření spolku, a po té se postupně přešlo k diskuzi.

Diskuze byla vedena na témata ohledně činnosti FCS -  distribuce vstupenek, autobusové dopravy na zápasy, podmínek na další sezonu atd.

 Poděkování patří všem zástupcům poboček, kteří se zůčastnili i přes nepřízeň počasí a zejména těm, kteří vážili dlouhou cestu z Moravy, snad všechny zahřála hlavně večerní výhra Sparty nad Baníkem. Budeme se těšit na příští setkání Fan Clubu Sparty…

za VV FCS

S. Kunert, předseda FCS