FCS Žirovnice - dětské turnaje

středa 02.02.2022
V Žirovnici se během ledna konaly dva žákovské turnaje.

Ve dnech 15.1. a 29.1. 2022 uspořádala pobočka FCS Žirovnice spolu s fotbalovým klubem Slavoj v Žirovnické sportovní hale turnaje přípravek a žáků.

První víkend v kategorii mladší přípravky se utkali tři mužstva -  místní Žirovnice, Kamenice nad Lipou a Pacova. Z vítězství se radovali nejmladší fotbalisti z Pacova. V kategorii starších přípravek bylo pět družtev -  z Pacova, Pelhřimova, Počátek, Kardašovi Řečice a místní Žirovnice. Z výhry turnaje starší přípravky se radovali Počátecký.

Druhý víkend se představili družstva mladších žáků z Košetic, Pelhřimova, Kardašovi Řečice, Kamenice nad Lipou, Žirovnice A a Žirovnice B.

Celý tento turnaj vyvrcholil ve finále, kde se utkali obě Žirovnické mužstva a pohár za první místo zvedli nad hlavu kluci z žirovnického ,,Áčka".

Díky věcným darům od Sparty mohl svou účastí předseda Fan Clubu Sváťa Kunert potěšit srdíčka většiny mládežníků, kteří to dali patřičně najevo. Tímto děkujeme vedení Fan Clubu Sparty za podporu tradičních turnajů, které v Žirovnici každoročně pořádáme.

 

FCS Žirovnice