Výroční schůze FCS Jičín

pátek 28.01.2022
Legendy ACS na besedě v Jičíně
Minulý rok nám vlivem covidových opatření nebylo umožněno pořádat výroční schůzi, letos jsme si však tuto tradiční akci utéct nenechali, a tak se v sobotu 22. ledna konala další výroční schůze pobočky Jičín. I přes tuto složitou dobu se podařilo pozvat k nám hosty se Sparťanskou minulostí, a tak se výročka mohla přestrojit do formy besedy. Domluvenými hosty byli Tomáš Stránský, Roman Bednář a Tomáš Řepka, který se však na poslední chvíli z akce omluvil a tak jej nahradil František Straka. Dalšími váženými hosty byli předseda FCS Svatopluk Kunert, člen VV FCS a předseda pobočky Turnov Marian Matějíček. O fotodokumentaci z celého průběhu akce se postaral David Beran. 

Schůze odstartovala v 15:00 a začalo se hodnocením podzimu a diskuzí ohledně fungování pobočky. O něco později už za velkého aplausu přicházejí zmiňovaní hosté. Jejich uvedení a představení probíhá pod taktovkou člena Pavla Dubského, který jako chodící archiv líčí kariéru každého z nich. Poté, už probíhá samotná beseda, následovaná společnou večeří a focením. Při společné fotce se ještě vracíme do dob, kdy před tribunami po vyhraných zápasech režíroval děkovačky Tomáš Stránský a jednu takovou jsme si společně připomněli. Na závěr se ještě rozdalo několik podpisů, proběhlo poděkování, předání darů a rozloučení opět za velkého aplausu všech zúčastněných. 
Ještě jednou velké díky všem, těšme se na začátek jarní sezóny a věřme tomu, že se opět budeme v hojném počtu setkávat v ochozech! 

Roman Voldán,
předseda FCS Jičín