Turnaj FCS Stod „DIVIZE ZÁPAD“ 2019

pondělí 17.06.2019
Za červnového tropického počasí se v sobotu 15.6. uskutečnil již 4.ročník turnaje v malém fotbale, který pořádá pobočka FCS Stod

Tentokrát byly zápasy pod paprsky slunce, které se celý den opíralo o trávník městského stadionu ve Stodě odehrány skutečným sparťanským srdcem. Účast na turnaji zpestřili nejen naši kamarádi a již tradiční účastníci z německého Aalenu, ale i několik kamarádů z Košic a několik dalších nováčků. Účastnilo se samozřejmě i několik ostatních poboček FCS. I čtvrtý ročník ovládl nyní již tradiční vítěz, tým „Sparťanů od Ira“ a turnaj od svého založení zatím nepoznal jiného vítěze.

Více než výsledky na turnaji byla ale důležitá dobročinná sbírka pro nemocného syna našeho kamaráda, který trpí neoperovatelným nádorem na mozku. Ve sbírce během turnaje a především pak aukcí podepsaného dresu od A týmu ACS bylo vybráno celkem 57.028 Kč. Tato částka byla předáno panu starostovi města Stod, který ji dále oficiálně předá Ondrovo rodině.

Jménem DIVIZE ZÁPAD bych tímto chtěl poděkovat všem účastníkům nejen za účast a za fantastickou sobotu, ale především za podporu sbírky pro Ondru. Už nyní se těšíme na další ročník, za účasti třeba i Vaší pobočky.

Matěj Brož

předseda FCS Stod