FCS Jičín - turnaj ve stolním tenise

středa 01.12.2021
Členové FCS v Jičíně si zahráli stolní tenis
V sobotu 20.11. FCS Jičín uspořádal první ročník turnaje ve stolním tenise. Do turnaje se přihlásilo 17 hráčů, které v jejich boji podporovala další početná skupinka Sparťanů. 
Hráči byli rozděleni do 3 skupin a z každé postupovali 3 do finálové skupiny, zbytek si zahrál skupinu o konečné pořadí. Turnaj se nesl ve skvělé atmosféře, měl svižný průběh ale přinesl také spoustu napjatých a podhledných utkání. Na konci turnaje si mohl každý účastník vybrat jednu z cen. Vyhrát však mohl pouze jeden, a tak se prvním šampionem turnaje stal Kazda Petr, který spolu s cenou získal také putovní pohár. 
Jelikož se průběh dne nesl ve skvělém sportovním duchu a spoustu hráčů mělo stále dostatek energie, rozhodli jsme se ještě uspořádat turnaj ve čtyřhře. Tam prvenství získali Voldán ml. a Farkaš. 
Sláva vítězům čest poraženým. Po turnaji probíhá vyhlášení, focení a poté zhodnocení výsledků a výkonů u lahodného zrzavého moku.
Závěrem bych chtěl poděkovat všem kdo se podíleli na organizaci této skvělé akce, výboru FCS za zprostředkování cen a nakonec všem kdo se turnaje zúčastnili ať už jako hráči nebo jako fanoušci.

R.Voldán