Členská schůze Fan Clubu Sparta

neděle 25.07.2021
V sobotu dne 24.7. 2021 se konala na stadionu Sparty členská schůze FCS

V sobotu 24.7. 2021 se konala na hlavní tribuně našeho stadionu  členská schůze Fan Clubu Sparty. Zůčastilo se  76 členů z 35 poboček .

 Začátek byl již tradičně slavnostnějšího rázu, kdy předseda spolku poblahopřál letošním jubilantům z řad předsedů poboček.

Za Spartu pozvání přijali, marketingový ředitel Sparty Kamil Veselý, manažer Pavel Kubát a trenér mládeže Aleš Vytlačil.

Po sdělení o činnosti FCS a výsledku hospodaření za uplynulé období, následovalo slovo ACS a po té se postupně přešlo k diskuzi

Diskuze byla vedena na téma prodeje vstupenek v této koronavirové době, kdy jsou omezené počty. Nejvíce byl pod palbou otázek ředitel marketingu, který odpovídal na situaci ohledně cen vstupenek na Evropskou ligu, permanentek a služeb pro diváky.

Po oficiální části na stadionu následoval společný oběd na Letenském zámečku kde již neformální diskuze mezi členy pokračovala až do večerního duelu se Sigmou Olomouc. 

    Poděkování za účast patří všem zástupcům poboček zejména těm z Moravy, kteří vážili dlouhou cestu, budeme se těšit na příští setkání Fan Clubu Sparty a doufejme, že následující sezóna bude pro nás všechny lepší nejen po sportovní stránce….