Sparta Day v Písku

pondělí 19.07.2021
Písecká pobočka Fan Clubu pořádala Sparta Day.

Fan club Sparty v Písku pořádal v sobotu 17. července na hřišti v Šamonicích akci s názvem Sparta Day. Naplánované byly tři zápasy. Jako první se utkaly hráči do 10let, a to týmy z Čimelic a  Hradiště. Všichni hráči pak převzali  z rukou předsedy FCS a představitelů píseckého Fan clubu Sparty diplom, medaile a sparťanské suvenýry.

Následovalo utkání písecké pobočky proti staré gardě Podolí II. Ta byla posílena hráči z Áčka když jejich zápas se nakonec neuskutečnil. Utkání  skončilo remízou 4:4. Nejlepším hráčem byla vyhlášena Tereza Kloudová, hráčka Sparty a reprezentace v kategorii U15,která vstřelila dva góly.

Celá akce se nesla ve Sparťanském duchu, doprovázel  ji místní DJ a pro děti byl připraven skákací hrad.

Místopředseda FCS Písek Jan Růžička …“Byla to naše druhá větší akce od založení FanClubu Sparty v Písku. Chceme ukázat lidem a veřejnosti, že i fanouškům fotbalu záleží na tom aby na tribunách bylo co nejvíce lidí a fandili svému klubu . Není nic hezčího než se se svým klubem ztotožnit a mít radost z jeho úspěchu a zároveň s ním sdílet i ty horší časy. Náš písecký Fan Club se snaží podporovat Spartu a šířit tuhle kulturu dál. Co se týče Sparta Day, tak máme velké plány. Chceme do Śamonic dostat Starou gardu Sparty a uspořádat turnaj dětí za účasti pražských S.Uvidíme, ale vím ,že se nám to už příští rok povede posunout zas o něco dál“

 

 Fan Club Sparta Písek - SG Podolí II 4:4 (0:1)
Branky: 63. a 68. Kloudová, 72. Pokorný (vl.), 79. O. Matějka - 40. T. Michálek, 48. a 50. J. Volf, 57. Troníček
Bezchybný rozhodčí Michal Ťupa, hráno 2 x 40 minut