Fotbalový turnaj v Žirovnici

úterý 21.01.2020
Pobočka FCS Žirovnice uspořádala turnaj pro přípravky

Dne 18.ledna 2020 se v žirovnické sportovní hale konal další ročník turnaje přípravek, který byl spoluorganizován pobočkou FCS Žirovnice. Soupeřilo zde 11 mužstev z jihočeského kraje a Vysočiny ve dvou kategoriích. 

Už od ranních hodin se střetlo v kategorii mladších přípravek 6 družstev a po odehrání zápasů každý s každým se vítězem stalo družstvo z Počátek před Novou Včelnicí a Pacovem. Žirovnický ,,A“ oddíl se umístil na čtvrtém místě a následoval tým Pelhřimova a žirovnického ,,Béčka“. Po 13.00 hodině se rozehrála kategorie starších přípravek za účasti Žirovnice, Třebíče, Suchdola nad Lužnicí, Nové Včelnice a Počátek.

Díky podpoře AC Sparta Praha a věcným darům ze strany Fan Clubu Sparta mohl předseda FCS Svatopluk Kunert předat velmi hodnotné ceny a poháry za první místo Žirovnici, jako druhý skončil tým z Počátek a třetí byla Nová Včelnice.

Okamžitě po předání cen si ti nejmenší začali užívat sparťanských šál, hrníčků, knížek a tuto radost dávali dostatečně najevo. Tímto patří za podporu turnaje velké díky.

Zdeněk Ježek

předseda FCS Žirovnice