Mládežnické turnaje v Žirovnici

středa 01.02.2023
FCS Žirovnice spolupořádala mládežnické turnaje

Poslední dvě lednové soboty spolupořádala pobočka FCS Žirovnice turnaje v sálové kopané přípravek a žáků. Dopoledne vždy hrály mladší a od 13.00 ti starší.

V sobotu 21.ledna se od 9.00 konal turnaj mladších přípravek za účasti 5 družstev. Zvítězili   mládežníci z Horní Cerekve, před Třeští a bronz zůstal v Žirovnici. Odpoledne hrálo 6 družstev  starších přípravek, kde se zúčastnilo i družstvo Vikrorie Žižkov, které nakonec bez ztráty  bodu tento turnaj  vyhrálo před Novou Včelnicí a Kamenicí nad Lipou

 

Druhou sobotu 28.1. dopoledne přijeli do Žirovnice mladší žáci v počtu pěti družstev a pohár pro vítěze odvezli do Kamenice nad Lipou. Odpolední turnaj starších vyhrálo družstvo ze Stráže nad Nežárkou před FCS Žirovnice. Stínem  turnaje byla  zranění dvou  žirovnických  hráčů,   kteří skončili na pohotovosti. Doufejme, že zranění nejsou příliš vážná a klukům přejeme brzký návrat na hřiště.


Díky Fan Clubu Sparta si ti nejmenší odnesli domů ceny se sparťanským logem a dali dostatečně najevo, jakou radost jim tyto věci udělali.

FCS Žirovnice