Lukáš Zelenka na setkání v Nižboru

neděle 17.07.2022
Do Nižboru si pozvali dalšího bývalého hráče Sparty.

V pátek 15.července do naší pobočky Fan Clubu Sparty v Nižboru zavítala další výrazná legenda ACS, a to Lukáš Zelenka.

Po dlouhé době půstu způsobeného covidem jsme byli všichni natěšení, co nového se dozvíme. Setkání proběhlo na naší tradiční základně u Polesných a vynikající gulášek s ještě lepším pivkem přispěl ke skvělé neformální atmosféře, která už u nás bývá tradiční. Bohužel tentokrát nedorazilo příliš našich členů, snad vinou prázdnin a také všedního dne.

To ale vůbec nezabránilo skvělé debatě našich členů s Lukášem a také s předsedou FCS Sváťou Kunertem. Nakonec se menší účast stala výhodou, jelikož jsme mohli od Lukáše slyšet skvělé historky z jeho obrovské zásoby a to jak z mezinárodní působení v Belgii, tak hlavně z domácího  prostředí.

Dá se říci,že jsme rozebrali minulost i současnost Sparty, tak jako ještě s žádnou legendou a myslím, že všichni co nakonec přišli, byli nadšeni a všichni se shodli na tom, že byl Lukáš prostě fantastický, bezprostřední a upřímný. Kéž by byli takoví lidé v současné Spartě. To by jistě pomohlo prolomit tu tvrdou skořápku ze které se zdá není cesty ven. Jsme rádi, že nám Fan Club Sparty taková setkání umožní a snad to i současná Sparta konečně začne hrát lépe.

Takže ještě jednou : Lukáši, díky moc. Byl jsi skvělý.

 

FCS Nižbor