Stará garda ACS v Lovosicích

pondělí 13.06.2022
Pobočka FCS Lovosice sehrála zápas se Starou gardou Sparty

U příležitosti 20. výročí založení místní pobočky FCS  se konalo na  stadionu v Lovosicích fotbalové utkání, ve kterém nastoupili  domácí FCS Lovosice  proti Staré gardě AC Sparta Praha.

Ve 13h začal již doprovodný program , kdy byly připraveny v prostorách za brankou soutěže pro děti a  po celou akci byl v provozu také skákací hrad. Ve 13:45 pak nastoupili při hymně Sparty na trávník nejmladší fotbalisté kategorie U7 FK Lovosice a U7 AC Sparta Praha, kteří sehráli předzápas 2x 20 minut na dvou připravených hřištích. Na celou akci také dohlížel maskot Sparty Rudy, který měl u dětí velký ohlas.

V 15 hodin pak začal hlavní zápas domácí pobočky proti Sparťanské Staré gardě. Utkání se hrálo 2x 35 minut a přes 600 diváků vidělo plno hezkých fotbalových akcí. V poločasové přestávce tři  vylosovaní diváci získali sparťanské suvenýry a vlajku ACS s podpisy všech přítomných hráčů SG ACS. Cenu jim předala velká legenda Sparty Jiří Novotný. Po celý průběh zápasu měl navrch tým Staré gardy ACS a utkání tak skončilo jejich vítězstvím 8:5.  Výsledek ale samozřejmě v takovýchto utkání není až tak důležitý. Hlavní bylo že celá akce se vydařila,  přálo nám i počasí…a protože všichni kdo nastoupili za domácí, jsou členové místní pobočky, rozhodčí i fotograf celé akce jsou kovaní Sparťani, dá se říct že v neděli v Lovosicích prostě vyhrála SPARTA.

Po utkání bylo připraveno pro hráče občerstvení v místní restauraci U hřiště a při té příležitosti proběhla i předem nahlášená menší autogramiáda a bylo možné se všemi se vyfotit.

Poděkování patří všem aktérům zápasů, těm kdo pomohli při organizaci celého doprovodného programu, i zástupcům dalších poboček FCS a sparťanům,kteří přijeli.

 

Na závěr ještě jedno poděkování…. a to místnímu fotbalovému  klubu FK Lovosice , který nám ve všem vyšel vstříc a pomohl při přípravě  této akce ….a také samozřejmě partnerům akce bez kterých by se to vše těžko uskutečnilo.

S.Kunert, FCS Lovosice

 


FCS Lovosice vs. SG AC Sparta Praha 5:8 (0:3)

FCS Lovosice:  Zuch -  Toncar, Oplt, Bobek, Kofr,  Neruda K., Landa P., Trnka, Kunert V., Zázvorka, Neruda O., Landa A. , Zalabák, Zuch J.ml., Šturm, Udatný,

SG ACS:  Tůma –  Margolius, Jeslínek, Denk, Hubschman, Novotný, Frýdek, Zelenka, Stracený,  Hartig, Holub, Obajdin, Kincl

 rozhodčí: Holbus, Krátký P. , Krátký A.


foto - www.richtrik.cz