Výjezd na finále MOL Cupu

pátek 20.05.2022
Odožené utkání finále MOL Cupu

Po odložení minulého zápasu kvůli nepřízni počasí se po čtrnácti dnech vyráželo opět do Uherského Hradiště. Na finále MOL Cupu vypravil Fan Club Sparta ze třech směrů ČR tentokrát 4 autobusy. Mnoho dalších vyrazilo jednotlivě po vlastní ose. Podpořit své vzory a zažít atmosféru takového zápasu jel s Fan Clubem i tým mladších dorostenců U16 Sparty.

Na druhý pokus už to vyšlo. Ale pouze to že se hrálo, fotbalově to naší Spartě nevyšlo vůbec. Po prvním poločase bylo v podstatě rozhodnuto, kdy jsme obdrželi 3 góly, a v druhé půli hráči nebyli schopni ani zdramatizovat utkání a vstřelit alespoň kontaktní gól. Korunu tomu všemu nasadili pořadatelé utkání spolu s Policií ČR, když v 70. minutě naběhli PČR na hřiště a u rozcvičujících se hráčů a střídaček měli dokonce několik psů. Zápas se tak dohrával v hodně divné atmosféře.

Přesto patří všem fanouškům velké díky za podporu - za to, že si opět vzali dovolené, zaplatili podruhé cestu a přes všechny tyto problémy opět dorazili a zaplnili sektor pro nás určený.