Zápas FCS vs. Fanklub Repre

čtvrtek 10.06.2021
Tým FCS sehrál zápas proti Fan klubu fotbalové reprezentace

Ve středu 9.6. 2021 se hrál v Generali areně zápas týmů Fan Clubu Sparta proti Fanklubu repre. Tým FCS byl složen na základě výsledků z posledního Strahovského turnaje poboček FCS. Hrálo se klasicky 2x45 minut, pouze bylo domluveno hokejové střídání.

Před utkáním zazněly hymny obou týmů, sparťanská i česká, a do Fan klubu repre byl jako čestný člen uveden Martin Frýdek st., legenda Sparty, který ale tentokrát hrál za národní tým.

 

Utkání se hrálo v přátelském duchu ale nebyla nouze ani o důrazné souboje. K vidění bylo plno hezkých akcí i zákroků brankářů ze strany obou týmů.
Skóre se měnilo hned na začátku utkání, kdy do 10. minuty padnul na každé straně jeden gól. Za Sparťany se trefil Holoubek, ale vzápětí vyrovnal z rychlého protiútoku Čech. Po několika neproměněných šancích týmu repre se pak po pěkné akci trefil z voleje Adamec a do šaten se šlo za stavu 2:1 pro FCS.

Ve druhém poločase měly oba týmy několik příležitostí změnit skóre, ale to se povedlo jen sparťanskému Holoubkovi, který přidal svůj druhý gól. V závěru se ještě pokusil tým repre zkorigovat stav utkání ale pevná sparťanská obrana v čele s brankářem to soupeři nedovolila a utkání tak skončilo vítězstvím Fan Clubu Sparta 3:1. 

Poděkování patří všem zúčastněným i organizátorům tohoto utkání. Všichni hráči si užili možnost zahrát si na stadionu Sparty. Škoda byla jen, že se utkání muselo sehrát z důvodů covid opatření bez diváků. Budeme se těšit na další podobné akce, příště snad už i s diváky.


Fan Club Sparta - Fanklub repre  3:1 ( 2:1)

Branky : 2x Holoubek, Adamec - Čech


video